Tiskové zprávy a oznámení

• Úterý, 19. červen, 2018

REKONSTRUKCE UL. ČESKÉ MLÁDEŽE - INFO

KDY: 1. 7. – 13. 10. 2018 (105 dní) KDE: oprava silnice od mostu až po kruhový objezd u Magny...

• Středa, 28. březen, 2018

Fúze sloučením

Společnosti DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. (DMCZ) a DENSO AIR SYSTEMS CZECH s.r.o. (ASCZ) podnikly další kroky ke svému dalšímu sbližování za účelem posílení svých obchodních aktivit v České republice.

• Středa, 4. říjen, 2017

Navýšení nástupní mzdy operátorů

Společnost DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. (DMCZ) informuje o navýšení nástupní mzdy na pozici operátor výroby platné od října 2017. Rozhodnutí je výsledkem dlouhodobého interního vyjednávání, jak reagovat na současnou situaci na trhu práce.

• Pátek, 10. březen, 2017

Sloučení DMCZ a ASCZ

Společnosti DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. (DMCZ) a DENSO AIR SYSTEMS CZECH s.r.o. (ASCZ) oznámily, že se rozhodly spojit své síly a vytvořit silnější obchodní partnerství za účelem posílení svých obchodních aktivit v České republice. Sídlo obou společností se nachází v Liberci v průmyslové zóně Jih.

• Čtvrtek, 1. září, 2016

Nový prezident DMCZ Shinichiro Yamaji

DENSO Manufacturing Czech s.r.o. (DMCZ) si Vám dovoluje oznámit, že s platností od 1. 9. 2016 byl novým prezidentem společnosti jmenován pan Shinichiro Yamaji. Ve funkci tak vystřídá Dr. Ing. Karla Balatku, který na pozici působil od roku 2010.

Celkem záznamů:53|◄12345►|

» Tiskové zprávy a oznámení

• Úterý, 19. červen, 2018

REKONSTRUKCE UL. ČESKÉ MLÁDEŽE - INFO

• Středa, 28. březen, 2018

Fúze sloučením

Více tiskových zpráv »

Projekt EDUCA

Specifické vzdělávání společnosti DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o.