Tiskové zprávy a oznámení

• Středa, 4. říjen, 2017

Navýšení nástupní mzdy operátorů

Společnost DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. (DMCZ) informuje o navýšení nástupní mzdy na pozici operátor výroby platné od října 2017. Rozhodnutí je výsledkem dlouhodobého interního vyjednávání, jak reagovat na současnou situaci na trhu práce.

• Pátek, 10. březen, 2017

Sloučení DMCZ a ASCZ

Společnosti DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. (DMCZ) a DENSO AIR SYSTEMS CZECH s.r.o. (ASCZ) oznámily, že se rozhodly spojit své síly a vytvořit silnější obchodní partnerství za účelem posílení svých obchodních aktivit v České republice. Sídlo obou společností se nachází v Liberci v průmyslové zóně Jih.

• Čtvrtek, 1. září, 2016

Nový prezident DMCZ Shinichiro Yamaji

DENSO Manufacturing Czech s.r.o. (DMCZ) si Vám dovoluje oznámit, že s platností od 1. 9. 2016 byl novým prezidentem společnosti jmenován pan Shinichiro Yamaji. Ve funkci tak vystřídá Dr. Ing. Karla Balatku, který na pozici působil od roku 2010.

• Pondělí, 18. duben, 2016

Nárůst mezd i flexibilních složek platů zaměstnanců DMCZ

23. 3. 2016 bylo ukončeno několikatýdenní kolektivní vyjednávání mezi vedením společnosti DENSO Manufacturing Czech s.r.o. (DMCZ), odborovou organizací Denso Liberec zastoupenou paní Radkou Ritterovou a předsedou krajského sdružení Asociace samostatných odborů ČR (ASO) panem Milanem Šubrtem. Výsledkem jsou změnové body kolektivní smlouvy, které pro zaměstnance DMCZ znamenají hned několik přínosů, jako např. navýšení mezd, příplatků a dalších prémiových složek.

• Čtvrtek, 2. červenec, 2015

U příležitosti zahájení přístavby závodu uspořádalo DENSO tiskovou konferenci

DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. (DMCZ) reaguje na zvýšený prodej automobilů v Evropě a s tím spojený dlouhodobý nárůst objednávek přístavbou, která rozšíří plochu závodu o 8 400 m² a zvýší efektivitu stávající výroby. Ve čtvrtek 2. 7. o tom společnost informovala regionální média prostřednictvím tiskové konference.

Celkem záznamů:51|◄12345►|

» Tiskové zprávy a oznámení

• Středa, 4. říjen, 2017

Navýšení nástupní mzdy operátorů

• Pátek, 10. březen, 2017

Sloučení DMCZ a ASCZ

Více tiskových zpráv »

Projekt EDUCA

Specifické vzdělávání společnosti DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o.