Rekonstrukce a rozšíření parkoviště v H&P

Výstavba parkoviště

Samotné realizaci předcházela dlouhá přípravná fáze. Celá výstavba byla zahájena začátkem září. Součástí stavby byla také nová příjezdová cesta, nakládací rampa u logistiky, požární schody, přístřešek pro kuřáky, chemický sklad, odpadové hospodářství, prostory pro jednání.

Počet parkovacích míst po rekonstrukci se zvýšil na stávajících 103. Hlavním důvodem pro výstavbu bylo zvýšení bezpečnosti a zlepšení dopravní situace uvnitř areálu. Součástí projektu bylo zvýšení bezpečnosti výkonného procesu-požárního rizika a snížení hlukové zátěže.

Dne 17.6.2019 byla stavba slavnostně otevřena za přítomnosti prezidenta Shinichira Yamajiho, zástupců top managementu a dalších osob, které se na projektu podílely.

Tomáš Švagerka před symbolickým přestřižením pásky prezidentem společnosti provedl všechny zúčastněné po areálu a seznámil je s detaily realizovaného projektu.